Coaching

Coaching helpt om eigen antwoorden te vinden op vragen, problemen en situaties waar je (steeds weer) tegen aan loopt in werk, relatie of leven. Ervaren en bewustwording van de mogelijkheden die je hebt, vaak veel meer of anders dan je denkt!
Contact maken met je essentie. Beweging laten ontstaan in je manier van denken en doen. Een beweging die meer verbonden is met wie je bent.

Verandering? Burn-out? Leiderschap? Belangrijke keuzes? ‘Gedoe’ in relaties?

Coaching is ondersteunend bij belangrijke veranderingen, gebeurtenissen en beslissingen in je persoonlijke leven of ontwikkeling in je werk en loopbaan, passend terugkeren naar werk na bijvoorbeeld ziekte, of het ontwikkelen van leiderschap.

In een aantal persoonlijke gesprekken onderzoek je wensen en verlangens. Je krijgt meer zicht op beweegredenen, overtuigingen, ervaringen, inzichten, kwaliteiten én manier van doen die je helpen of juist belemmeren in wat je eigenlijk wilt. Zo wordt helder wat aan het zicht onttrokken was.

Als aanvulling op het denken ervaar je ook wat er fysiek gebeurt en wat je voelt. Dat stimuleert het contact met de eigen intelligentie, zodat je je eigen antwoorden op je vragen weet en problemen oplossen.

Afhankelijk van de vraag kan dit een diepgaand persoonlijk onderzoek en proces zijn, of juist een meer praktisch gericht traject waarin je oefent, ervaart en leert. Dit betekent dat het maatwerk is, afgestemd op de vraag.

Coaching stimuleert je om te bepalen welke stappen je kunt en wilt zetten en hoe je die concreet maakt in de dagelijkse praktijk.

coachingIk creëer ruimte, luister, stel vragen, stimuleer en daag je uit om je inzicht te vergroten, te ervaren en verantwoordelijkheid te nemen voor hoe je omgaat met wat er in je leven gebeurt. Het ‘hier en nu’ tijdens de gesprekken levert vaak veel informatie over hoe het er in de dagelijkse praktijk ook aan toegaat. Ik vertel wat ik waarneem en me opvalt.

Natuurlijk is een combinatie of afwisseling met shiatsu-bodywork of chi kung mogelijk.

Wat kost het?

  • Per sessie van ca  anderhalf uur €110,- inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor ZZP.
  • Per sessie van ca. anderhalf uur €175,- exclusief BTW zakelijk voor organisaties en bedrijven.
  • In overleg is een andere tijdsduur per sessie mogelijk.
  • Afstand een probleem? Nee hoor, we kunnen ook via Skype elkaar ontmoeten!

LEES OOK:

Crisis, verandering: Waarom iedereen z’n eigen plek heeft.
Hoe je als coach zomaar te kijk kunt staan.

Het zingende hart.

Dit heb ik niet gemaakt?

Cito, Adhd. Is normaal wel normaal?
Gewoon en Bijzonder